3. turnir Šole košarke

V soboto, 18. 3. 2017, je v športni dvorani PŠ Zagradec potekal 3. turnir Šole košarke. Pred tem je bil turnir izveden že v športnih dvoranah PŠ Višnja Gora in OŠ Ferda Vesela v Šentvidu pri Stični. Mladi košarkarji, ki hodijo na treninge Šole košarke v okviru KK Ivančna Gorica tako na turnirju pokažejo napredek, veselje do košarke in vse kar so se naučili na treningih.


Na turnirju so bile izpeljane tri tekme. Najprej je bila tekma med Zagradcem in Višnjo Goro, nato med Zagradcem in Šentvidom pri Stični ter zadnja tekma med Višnjo Goro in Šentvidom pri Stični. Tekme niso imele v prvi vrsti rezultatskega pomena, a je vsaka ekipa pokazala veliko melo borbenosti in želje po zmagi.
Košarkarska sobota v Zagradcu je lepo uspela. Mlade košarkarje so spodbujali starši in njihovi družinski člani. Vsi so pokazali veliko navdušenje in želje po naslednjem snidenju. Tako že vsi komaj čakamo naslednji turnir, ko bodo mladi košarkarji ponovno stopili na parket in pokazali dobro mero košarkarskega znanja.

V spodnji fotogaleriji pa si lahko ogledate fotoutrinke s sobotnega turnirja Šole košarke.