POSTANI KOŠARKAR

Vse, ki vas zanima ukvarjanje s košarko vabimo, da se pridružite naši veliki košarkarski družini in se vpišete v Šolo košarke. Šola košarke je namenjena vsem otrokom, ki želijo aktivno preživljati prosti čas, obenem pa se zabavati ob igranju najboljšega ekipnega športa, kjer se poleg fizičnih in miselnih sposobnosti razvija tudi čut za timsko delo. Šola košarke je v septembru brezplačna, zato jo lahko obišče vsakdo, ki si želi košarko pobliže spoznati, da se bo kasneje lažje odločil, da bo za svoj šport izbral košarko.

Šolo košarke izvajamo jo na treh lokacijah:

OŠ Šentvid pri Stični - ponedeljek in torek od 14.30 do 15.30, vaditelj Patrik Horvat

PŠ Zagradec - torek in četrtek od 15.30 do 17.30, vaditelj Marjan Kralj

PŠ Višnja Gora - sreda od 16.00 do 17.30,  petek od 16.30 do 18.00, vaditelj Patrik Horvat

Ker v dvorani OŠ Stična šole košarke še ne izvajamo, se lahko učenci s te šole udeležijo vadbe na katerikoli drugi šoli.

Prijavite se lahko s klicem na številke naših trenerjev (Bojan Vaupotič - 041 402 110, Žiga Erčulj - 040 880 775, Patrik Horvat - 068 669 288, Marjan Kralj 031 734 993), kjer boste dobili tudi vse dodatne napotke.

Prijavnica za košarko katero izpolnjeno predate trenerju ali pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. PDF PRIJAVNICA 2017/2018

Vseskozi smo vam za projavo na voljo tudi preko elektronske pošte  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , kjer seveda dobite tudi vse dodatne informacije.


Dodatne informacije o vpisu in prijavnico pa lahko najdete tudi na spletni strani www.kkivancna.si, kjer si lahko natisnete prijavnico, in jo izpolnjeno prinesete na trening. Vse novice in ostale informacije o delovanju kluba pa lahko najdete tudi na naših Facebook in Twitter profilih.


Če si želite postati kot Luka Dončić ali Goran Dragić, morda pa kot Anthony Randolph, potem nikar ne oklevajte in se pridružite Košarkarskemu klubu Ivančna Gorica!