U-13 sezono začeli z zmago, U-17 s porazom

Tekmovalna sezona za selekcijo U-13 se še ni pričela, a naši fantje so že zelo aktivni! V soboto,  29. 9. 2018, so v dvorani OŠ Šentvid odigrali prijateljsko tekmo proti KK Janče Ljubljana B. To je bila prva tekma selekcije pod taktirko njihovega novega trenerja Roka Rupnika. Očitno so se fantje med seboj dobro ujeli, saj so že na prvi tekmi, pred glasnimi navijači, zmagali z rezultatom 33:25. 

 

Trener Rok Rupnik je takole strnil svoje misli po tekmi:

”Glede na prikazano igro na današnji tekmi, kljub zmagi, ne morem biti povsem zadovoljen. Igra je bila preveč raztrgana in nepovezana. Pravzaprav je vse skupaj temeljilo na individualnih sposobnostih posameznih igralcev. Lahko rečem, da nas čaka še ogromno dela na treningih, da bomo funkcionirali tako kot mislim, da je ta ekipa sposobna. Fantom sicer čestitam za zmago.” 

Svojo prvo ligaško tekmo bodo fantje odigrali že prihajajočo soboto, 6. 10. 2018 v Šentvidu pri Stični, ko gostijo domači turnir. V goste prihajajo vrstniki iz ekip Grosuplje B in Šentvid-Ljubljana A. Vabljeni navijat!

Povezava na KZS: https://www.kzs.si/clanek/Tekmovanja/Mlajse-kategorije/Fantje/Fantje-U13/Fantje-U13---2.-SKL/cid/119#mbt:33-303$f&team=4612423 

Kadeti U-17 so tekmo odigrali na gostovanju v Cerkljah na Gorenjskem, kjer so kljub dobri igri večji del tekme, na koncu morali prizanti premoč domačinom. Rwzultat tekme je bil 67:63, statistiko pa si lahko ogledate na povezavi.

Kadeti naslednjo tekmo prav tako igrajo v soboto v Šentvdu pri Stični, ko v goste prihaja ekipa KK Ježica.