U-13 Mini pokal SPAR zaključili v 2. krogu

Danes je bila v Šentvidu pri Stični na sporedu povratna tekma drugega kroga Mini pokala SPAR, v kateri so naši pionirji U-13 gostili vrstnike iz ekipe Šenčur GGD. Tudi tokrat so naši fantje gorenjcem morali priznati premoč. V naslednji krog se je tako uvrstila ekipa Šenčurja.


2. krog - 2. (povratna) tekma - mini pokal Spar - U13, sobota, 1.12.2018 – OŠ Šentvid pri Stični:

KK Ivančna Gorica : KK Šenčur GGD 30:43 (7:20, 9:4, 4:10, 10:9)

Strelci: Pevc E. 4, Rijavec J. 5, Kovačič 4, Jurejevčič 2, Bahor 2, Pongrac, Agnič, Zaletelj, Kastelic 2, Krištof 2, Gagel, Rus 9, Cerovšek


Izjava trenerja Roka Rupnika:


”Dejstvo, da smo v prvi četrtini dobili 20 točk, v preostalih treh četrtinah pa skupaj le 23 točk, veliko pove, kako smo stopili v tekmo. Nekateri igralci so me danes razočarali, saj niso igrali dobre obrambe mož na moža, v napadu pa niso povlekli voza, ko je bilo to najbolj potrebno oziroma povedano drugače, so se skrivali za nasprotnikovimi igralci, se jih preveč bali oziroma jih preveč spoštovali. Zgrešili smo tudi kar nekaj odprtih metov izpod koša, tako, da se je tehtnica posledično morala prevesiti na stran gostujoče ekipe. Kljub vsemu temu sem mnenja, da napredujemo in da smo bili tokrat boljši tekmec v primerjavi s prvim obračunom, ne le rezultatsko, temveč tudi v načinu igranja. Te iste nasprotnike, ki igrajo v prvi ligi, bi danes lahko z malce sreče tudi premagali. Pozitivna stvar današnje tekme je izredno dobro ekipno delo in trud druge ter zadnje peterke. Hvala in čestitke vsem fantom! Čestital pa bi tudi celotni kadetski ekipi za današnjo zmago!”