Odličen domači turnir U-13, prijateljska tekma mlajših

V soboto, 8.12.2018, smo v Šentvidu pri Stični gostili turnir U-13. Tako z organizacijskega kot tekmovalnega vidika je bil odličen, saj smo ob bučni podpori staršev dosegle dve zmagi. Fantje so nastopii borbeno in zagnano ter dokazali, da pod vodstvom Roka Rupnika zares postajajo odlični igralci.

2. del 1. turnir - 1. tekma - ligaško tekmovanje - U13, sobota, 8.12.2018 – OŠ Šentvid pri Stični:

KK Ivančna Gorica : Domačija Vodnik Krvavec 38:36 (10:10, 5:14, 14:5, 9:7)
Strelci: Pevc E. 8, Rijavec J. 11, Kovačič 6, Jurejevčič 2, Bahor 3, Pongrac, Agnič, Zaletelj, Kastelic, Krištof 2, Gagel, Rus 6, Cerovšek, Robnik

2. del 1. turnir - 2. tekma - ligaško tekmovanje - U13, sobota, 8.12.2018 – OŠ Šentvid pri Stični:

KK Ivančna Gorica : Naklo 51:37 (16:12, 17:10, 8:10, 10:5)
Strelci: Pevc E. 6, Rijavec J. 7, Kovačič 16, Jurejevčič 7, Bahor 2, Pongrac, Agnič 2, Zaletelj, Kastelic 2, Krištof 7, Gagel, Rus 2, Cerovšek, Robnik


Izjava trenerja KK Ivančna Gorica – U13, Roka Rupnika:

”Kakšen dan je za nami, lahko rečem samo:“wow”! Na prvi tekmi smo po zaostanku 13-ih točk v tretji in zadnji četrtini vstali kot feniks iz pepela in se v slogu velikih, srčnih in karakternih ekip na koncu veselili zmage. To uspe le redkim ekipam! Na drugi tekmi smo potem le še nadaljevali z všečno, atraktivno in lepo košarkarsko predstavo in na OŠ Šentvid pri Stični navduševali gledalce, privržence ter ljubitelje košarke. Z vso gotovostjo lahko trdim, da jih nismo pustili ravnodušne in prav je tako. Sigurno bi lahko napisal roman namesto izjave, če bi se lotil vsakega deleža, ki ga je danes doprinesel sleherni igralec naše ekipe. Veseli me tudi dejstvo, da imamo še ogromno rezerv, možnosti za popravke in izboljšave na vseh področjih in elementih košarke. Fantje hvala Vam, vse čestitke in delamo dalje!”

 

V petek pa je bila na sporedu prijateljska tekma  igralcev U12 in mlajših, ki je bila odigrana na OŠ Zadobrova.

KK Janče U12 – KK Ivančna Gorica U12

Tekma je bila zaprtega značaja, zato ni bilo vodenja rezultata.
Igralci, ki so nastopili za KK Ivančna Gorica: Jon Drešar, Nino Cerovšek, Selmin Kovačevič, Gabriel Drešar, Tilen Zaletelj, Blaž Gagel, Gal Rijavec, Nejc Gagel, Žiga Modic, Maj Zrilič, Jakob Lipnik in Mai Uhan.

Izjava trenerja KK Ivančna Gorica - Roka Rupnika:

”Z nasprotnim trenerjem sva se pred tekmo dogovorila, da ne bomo vodili zapisnika, da nekoliko prilagodimo igro in da je tekma predvsem namenjena napredku vseh igralcev. Lahko rečem, da je bila tekma zelo dobrodošla in da sem zelo zadovoljen s prikazanim. Pohvalil bi vse fante, ki so pokazali izredno borbenost, željo in voljo po napredku! Še posebej so me navdušili mlajši člani ekipe. Kapo dol fantom, nasprotnikom za organizacijo tekme in pošten boj ter staršem, ki so nas spodbujali!”