Začetek tekmovanja za U-11

V nedeljo, 13.1.2019, se je pričelo tekmovanje v kategoriji najmlajših pionirjev do 11 let. Za večino fantov in deklet, ki v velikem številu pridno obiskujejo treninge, je bil to prvi uradni turnir v tekmovanjih pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije. Naša ekipa je že na prvem turnirju pokazala, da je iz pravega testa, čeprav sta konna rezutata nagnjena v stran nasprotnikov. Ekipa je pokazala, da se je na treningih veliko naučila in da bo v prihodnje zagotovo dosegala lepe rezultate. Vodenje ekipe je prevzel Rok Rupnik, ki s svojo strokovnostjo in zavzetostjo opravlja odlično delo, kar je nenazadnje že dokazal z odličnim rezultatom pri selekciji U-13, ki jo prav tako vodi.

1. del, 1. turnir - 1. tekma - ligaško tekmovanje - U11, nedelja, 13.1.2019 – Montažna dvorana Šentvid:

KD ŠD Šentvid A : KK Ivančna Gorica 12:4 (3:1, 3:1, 3:1, 3:1)
Nastopajoči: Modic, Tratar, Zupančič, Zrilič, Pevc M., Lipnik, Potočnik E., Adrinek, Gagel N., Dimec, Ferenčak, Žnidaršič, Rijavec G., Maver-Murakezi.


1. del, 1. turnir - 2. tekma - ligaško tekmovanje - U11, nedelja, 13.1.2019 – Montažna dvorana Šentvid:
KK Ivančna Gorica : KK Ljubljana črni 6:10 (1:3, 1:3, 3:1, 1:3)
Nastopajoči: Modic, Tratar, Zupančič, Zrilič, Pevc M., Lipnik, Potočnik E., Adrinek, Gagel N., Dimec, Ferenčak, Žnidaršič, Rijavec G., Maver-Murakezi.

Pri selekciji U-11 je štetje rezultata nekoliko prilagojenao, saj gre za drugačen princip pisanja rezultata. Upoštevajo se štafetne igre in pa (delni) rezultati posamezne četrtine.

Izjava trenerja  Roka Rupnika po oknčanemm prvem turniju U-11:

”Glede na to, da je bila za igralko in večino mojih igralcev to prva oziroma druga košarkarska tekma ter da je naša postava leto mlajša od vseh ekip, sem lahko zadovoljen s prikazanim. Nekateri so me prav pozitivno presenetili in sem zelo vesel, da uživajo v tej ekipni igri. Moramo vedeti, da je vsak začetek težak, le truditi se moramo in vztrajati po tej poti še naprej, da bodo sadovi obrodili oziroma bo vse poplačano.”