Domači turnir U-11

V nedeljo, 10. 3. 2019, smo v Šentvidu pri Stični gostili domači turnir za najmlajše pionirje U-11. Poleg nše ekipe sta se ga udeležili še ekipi Šentvid Ljubljana A in Vrhnika.

3. turnir, 1. tekma - ligaško tekmovanje – U11, nedelja, 10.3.2019 – ŠD OŠ Šentvid pri Stični (OŠ Ferda Vesela):
KK Ivančna Gorica : KK Šentvid Ljubljana A 4:12 (1:3, 1:3, 1:3, 1:3)
Nastopajoči: Tratar, Adrinek, Potočnik E., Dimec, Možina A., Možina G., Zrilič, Modic, Balkovec, Ferenčak, Žnidaršič, Uhan.

3. turnir, 2. tekma - ligaško tekmovanje – U11, nedelja, 10.3.2019 – ŠD OŠ Šentvid pri Stični (OŠ Ferda Vesela):
KK Ivančna Gorica : KK Vrhnika 4:12 (1:3, 1:3, 1:3, 1:3)
Nastopajoči: Tratar, Adrinek, Potočnik E., Dimec, Možina A., Možina G., Zrilič, Modic, Balkovec, Ferenčak, Žnidaršič, Uhan.

Upoštevajo se rezultati znotraj posamezne četrtine (Zmagovalec prejme 3 točke, poraženec 1 točko – v primeru izenačenja obe ekipi prejmeta po 2 točki).

Izjava trenerja KK Ivančna Gorica – U11, Roka Rupnika:

”Ne glede na končni razplet današnjega turnirja, lahko rečem, da se naš voz počasi, a vztrajno premika v pravo smer. Mnogi fantje so dali vse od sebe oziroma so se maksimalno potrudili in to je tudi edini pravi način, da lahko po tekmi sežeš nasprotniku v roko in mu čestitaš, ker je bil boljši. V kolikor ne daš vse od sebe oziroma se ne potrudiš maksimalno, pa težko veš ali je nasprotnik res boljši in če si je zasluženo prigaral slavje na dvoboju. Zahvalil bi se še vsem staršem, ki so danes prišli na ogled turnirja.”