ZAKLJUČNI KOŠARKARSKI PIKNIK


Košarkarski klub Ivančna Gorica vas vabi na

PIKNIK OB ZAKLJUČKU KOŠARKARSKE SEZONE 2018/2019

ki bo v PETEK, 14. junija 2019, s pričetkom ob 16:30,

na športnem igrišču pri gasilskem domu na Dobu pri Šentvidu.

Letošnja sezona je bila za Košarkarski klub Ivančna Gorica zagotovo med najbolj uspešnimi v zadnjih letih, saj smo dosegali izredne rezultate tako na tekmovalnem kot tudi organizacijskem področju, predvsem pa na področju mlajših selekcij. Na te igralce in igralke smo še posebej ponosni, saj vsako leto znova dokazujejo, da pridno trenirajo in iz leta v leto postajajo boljši košarkarji.

Vabimo vas, da se udeležite ZAKLJUČNEGA PIKNIKA SEZONE, kjer ne bo manjkalo košarke in zabavnih iger, predvsem pa bo v ospredju druženje in zabava. Na pikniku bomo podelili tudi zaslužena priznanja najuspešnejšim igralcem našega kluba.

Letošnja novost v primerjavi z zaključki v preteklih sezonah bo ta, da boste tokrat aktivno v športno dogajanje vključeni tudi STARŠI košarkarjev, kar pomeni, da nikakor ne smete pozabiti svoje športne opreme doma!

Lepo vabljeni vsi otroci šole košarke, igralci vseh selekcij, starši, sponzorji in donatorji, navijači in ostali podporniki kluba, da se nam pridružite na pikniku, da se skupaj tudi ob dobri hrani in pijači poveselimo ob zaključku izredno uspešne sezone ter naredimo načrte za novo.

LEP KOŠARKARSKI POZDRAV IN SE VIDIMO V PETEK, 14. 6. 2019!


slika basket na prostem