V soboto zaključujemo sezono

KAJ: Zaključek  košarkarske sezone 2016/2017

KDAJ: V soboto, 17. junija 2017, ob 9. uri

KJE: Dvorišče poslovnega objekta podjetja CUGELJ PVC in ALU okna d.o.o.

KDO PRIDE: Otroci, starši, igralci vseh selekcij, sponzorji in navijači, Slavko Kotnik

KAJ SE BO DOGAJALO: revijalne tekme vseh košarkarskih selekcij Košarkarskega kluba Ivančna Gorica, podelitev priznanj najmlajšim košarkarjem, animacija za otroke, zabavno druženje prijateljev KK Ivančna Gorica

 

Letošnja sezona je bila za Košarkarski klub Ivančna Gorica zagotovo najbolj uspešna do sedaj. V državnem prvenstvu smo nastopali s petimi selekcijami: U-9, U-11, U-15, U-17 in člani. Izredno ponosni smo predvsem na igralce mlajših starostnih kategorij, ki vsako leto znova dokazujejo, da pridno trenirajo in iz leta v leto postajajo boljši košarkarji. Ob tej priložnosti vas vabimo, da se udeležite zaključne prireditve košarkarske sezone, kjer bomo tudi podelili zaslužena priznanja in praktična darila igralcem selekcij U-9, U-11 ter U-15.

Program zajema predstavitev igralcev vseh selekcij, ki se bodo med seboj pomerili v revijalnih tekmah, na improviziranem igrišču pred poslovno stavbo glavnega sponzorja članske ekipe, podjetja Cugelj PVC in ALU okna d.o.o. Vsi, ki vas zanima dejavnost podjetja Cugelj, si boste čez dan lahko ogledali, kako v proizvodnji podjetja poteka proces izdelave najboljših oken.
Lepo vabljeni vsi otroci šole košarke, igralci vseh selekcij, starši, sponzorji in donatorji, navijači in ostali podporniki kluba, da se nam pridružite na tem prelepem dogodku, da se skupaj tudi ob dobri hrani in pijači poveselimo ob zaključku izredno uspešne sezone ter naredimo načrte za novo.