Postani pomožni sodnik v KK Ivančna Gorica

Začela se je nova košarkarska sezona 2018/2019, s tem pa se začenjajo tudi nove obveznosti in naloge v našem klubu. Vsi vemo, da brez vseh vas – staršev, igralcev, trenerjev, navijačev, podpornikov in ne nenazadnje še enega zelo pomembnega člena, POMOŽNIH SODNIKOV – ni košarke.

Pomožni sodnik lahko postane kdorkoli – igralec, gledalec, podpornik, starš, ali pa nekdo, ki še ne pozna košarke, vendar ima željo sodelovati pri tem lepem športu.

 

Vse igralce našega kluba, člane in mlajše, do vključno letnika 2006 vabimo, da se prijavijo za delo pomožnih sodnikov. Lahko se prijavite tudi starši, bratje in sestre igralcev, sošolci, prijatelji…

Košarkarsko tekmo sodita dva sodnika, pomagajo pa mu trije pomožni sodniki: zapisnikar, pomočnik zapisnikarja – upravljalec semaforja in časomerilec.
Košarkarski klub Ivančna Gorica v novi sezoni v državnem prvenstvu pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije nastopa s petimi mladinskimi in člansko ekipo. Da bi delo celotno sezono potekalo nemoteno, potrebujemo večje število pomožnih sodnikov. Za izobraževanje in pridobitev potrebne licence poskrbi klub.


Kaj pridobite s prijavo za pomožnega sodnika:
- dodatna znanja s področja košarke,
- nove prijatelje,
- čut za ekipno (timsko) delo,
- čut za sočloveka,
- nekaj finančnih sredstev – žepnine,
- pripadnost klubu,

predvsem pa veliko zabave in lepih trenutkov!!


Vse tiste, ki se boste prijavili, bomo pravočasno obvestili o terminu seminarja. Za dodatne informacije lahko pišete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , ali pokličete na tel. št. 041 455 440.


Vsem, ki se boste odločili sodelovati in tako prispevati k boljšemu delu v našem klubu, se že vnaprej iskreno zahvaljujemo in se veselimo sodelovanja z vami!!